Bort inte din partner avsiktlig. Sam tand inte...

Forfragan inte forsavit nagons nationalitet ifall ni anser etnicitet

1. lyset nar hen slagga. Amna du betrada muggen centru inom natten och befinner sig forskrackt darfor att trilla? Upphetsad inte. Hor n konstiga late samt antaga att nagon brutit sig in? Slapp det sjalv.

2. Vilken vals som helst befinner sig just for att undkomma ifran en dalig dejt. Detta innefatt framforallt om det befinner sig nago dejt inte med aftonma. Skada forsavit dejten befinner sig sa dalig att du overvager att vadja nagon polare ansprakslos med ett fejkad bakgrund forsavitt nago krank slakting sasom behover assistans – emedan befinner sig det okej att dra para.

3. Nar andra folk befinner si ha, kackla ej till ditt husdjur med rosten som ni anvander nar d befinner sig mitt företag ensamma.

4. Vart ick overdrivet intresserad fran singelkompisars dejtingappar. Ni ganska antaga att n verkar hangiven nar n fragar forsavit deras karleksliv sam ber de dar att belysa hurdan dejtingappar egentligen funkar. Skada att manifestera saken da morka verkligheten saso ar Tinder under tiden du anser ”Vilket mjalthugg amna herre svepa til genast ater?” befinner si var singels mardrom. Det blir blott nagon paminnelse om hur glat lottad n ar som hann pricka din partner for dejtingvarldens motsvarighet till gyttjebad blev det slut sattet att hitta karlek.

5. Det befinner sig just att ghosta efter nago dejt. Ni traffades for nagon barsa postumt jobbet, pratade forsavit tidevar jobb samt intressen ino nan timm, sam skildes till med ett ”Det narvarand var trivsamt, vi hors!”. Men sa gick det tre-fyra dagar samt ingen horde bruten sig. Inom dett situationen befinner si det okej att ghosta. Saken dar andra personen ar antagligen ick heller hagad, sam det befinner sig betydligt forbattring att ick knysta nagot annu att lite ett ”Tack, skada nopp tack–sms” fran en ni ick ens varenda huga av. Men det finns undantag. Forsavitt d sms at massor efter dejten samt upprepade ganger pratade ifall att traffas igen, fortjanar dejten en sms. Skriv att kanslorna ick riktig vart dar och hor darnast aldrig av de mer.

6. Forsavit du ghostar, hall dej forsvunnen sta alltidDyk icke op veckor, manader alternativt ar senare tillsammans en sms ifall att ses upprepa eller for att be forsavitt post. En passag forlorad, forgott forlorad.

Det befinner sig acceptera att undra hurda e vill att deras

7. benamning skal uttalas. Odl lange ni astadkomme det arl sam inte me att det blir nago mojang. Ifall ni stoter gallande nagon sasom n inneha traffat, andock som icke kommer ihag ditt namn, sag ” halloj, mi befinner sig x, vi ager traffats”. Det signalerar att d ager traffats, du kanner til det, det gor hen likasa, skad du befinner sig sjys kanske att framfora ditt benamnin i stallet darfor att personen amna tarva skammas.

8. Om en uttalar en glos inkorrekt men ni kanner til baksida av underben vederborande menade, negligera det. Intet far e diskussion att forgas fortare annu nar nago besserwisser paminner om att gnocchi uttalas ”njo-ki” icke ”gno-ki”.

9. Undra ick folks hurdan de fick covid. N fragar gott inte hur en fick klamydia? Det ar ick din ensak hur personen inom sporja smittades fran covid. Tillika befinner si vi all valdigt trotta villig langrandiga och ointressanta ”sa blev mi smittad”-historier.

10. Det befinner si inte detsamm. Samt folj definitiv icke upp tillsamman foljdfragan ”Nej, namligen varenda kommer ni ifran nog?”.

12. Tvartemot hur sa medborgare uppg, odla befinner si det medryckand att kommunicera forsavitt vadret. Stormar, skyfall sam 35 grader hett ino Uppsala? Det finns mycket att bringa narvarande.

13. Referera icke mot tva alternativt ytterligar kvinnor saso ”damer”. I synnerhe ej ifall ni ar kar. Samt pladdra aldrig forsavitt din kvinnliga partner eller dotter sasom ”min prinsessa”. Enbart tyvarr.