Hurdan n titta din tycka o -historik kungen Tinder

Tinder letar hela tiden postumt fason att tillfora nytt at appen samtidigt saso ni skiljer de fran dina klover och tycker om dej befinner sig en av de nyare funktionerna. Finns saso en fraktio Tinder Gold -prenumerationen, Likes You befinner sig en snygg rol saso visar dej vem sasom ager gillat de for n vara tvungen sukta efter do.

TechJunkies snabba svar Lar dej hurdan n anvander den narvarande funktionen villi Tinder Gold nedom Las artikeln pro mer fakta

Denna funktion slapptes e stig 2018 sam befinner si saso nagon genvag at dejting. Forsavitt n prenumererar villi Tinder Gold, Likes You skanker de ett egendomlig sida dar du titta en rutnat tillsamman de manniskor saso allareda ager svept live villi de. Det lilla gyllene hjartat betyder all Tinder -anvandare sasom allareda ager visat hag pro din framtoning sa att n kan hoppa over massorna sam skrida med detsamma mo do anvandare sasom ni mest gansk kommer att lite ett datum med.

Tinder Guld

Likes You befinner si ett del av dom extra$ 5 i manaden ni betalar pro guld slut Tinder Plus. Marknadsfors saso nago uni sallskap, det befinner sig en annan prenumerationsniva som ger de nagra ytterligar arbetsredskap for att renovera ditt dejtingspel.

Det ger de Pass, mojligheten att byta din position nar n behover. Skolja i retu saso later de angra nagon oratt svepning. Fem underbart Likes att begagna varje dag, obegransade normala likes sam ett Boost per manad for att lagga dig hogst upp ino stapeln.

Mojligheten att angra en vanster svep nar det borde innehava varit precis ar vart$ 5 inom uppsyn skrif. Jag hade beredvilligt haft saken da funktionen nar mig anvande appen. Istallet fick sjalv vanta nago va tidrymd tills profilen gjorde kretsen samt kom retur i min stack. Jag gillar ej iden tillsamman asbr Likes sam tycker att do ar laskiga skada en Boost skadar aldrig e.

Tinder gillar de

Pro inte tillgangli eller omtyckt kan det vara det enklaste sattet att lokalisera e datum. Istallet darfor att tumla som du vanligtvi skulle och svepa, behover du enbart uts saken da lilla Gilla -ikonen hogst up mot vanster pa huvudsidan for Tinder darfor att anlanda till specialavsnittet. Det ar en knubbig profilbild med nago guldkant sam kommer forhoppningsvis att omfatta marklig folk som allaredan age svept pa rak arm kungen dig.

Arme skall ni kolla ett guldhjarta langst upp som berattar hurdan otaliga som har gillat de och ett rutnat sasom visar deras huvudsakliga profilbild.

Alltsamman n behover handla befinner sig att knega de vi det har rutnat och bese kungen profilerna. N kommer ann att behova botten up at vanster alternativ moderat saso n behover, skada odla strax du sveper til hoger blir n automatiskt en matchning. Ehuru do allareda har svept direkt kissbrides.com mitt företag till dig passar de dar tillsamman dem samt n ar beredd att koppla.

Det har nat anvander dit principer som huvudmatningen. Du kolla gallande profilbilden samt valjer profilen darfor att studera mer. Tycker om du dem? Svep dem och spel fortsatter. Tycker om n dom icke? Svep at vanster samt de gar bort fran ditt rutnat darfor at (forhoppningsvis) ersattas tillsammans en annat.

Ar Tinder tycker om du vart att anvanda?

Hur sa jag ager sett it nago van som aven fortsattningsvis anvander Tinder beror vardet kungen Likes You kungen varje n bor samt hur duktig du ar ino spel. Digga ni ger mervarde forsavit du bor inom en storstad samt ager en aning spel. De som bor i tystare omraden alternativ inte befinner si odla framgangsrika gallande Tinder far antagligen inte dito varde.

Varenda Likes You fryst vatten, befinner sig e snabbspolningsalternativ. I stallet darfor att tarv botten upp vi stacken som ett konventionell manniska, kan du utelamna alltsamman det samt knata rattfra fram till de dar sasom allaredan ager visat engagemang. Det ar sasom saken dar darborta vannen i baren sasom marker att en befinner sig huga itu dej, vilket sparar dej besvaret att iaktta all sjalv.

Ifall n ej kommer att erhall massa att botten upp direkt kungen dig bruten vilken orsak sasom helst, kommer Likes You att bliva mer sjalskrossande folktom saso resten bruten appen ger. Om ni tillat lite observans kan det producera din dag alternativt rynk beroende villi vem ni titta dar.

Kungen egen nave skulle mig knysta att Likes You icke befinner si vart do extra$ 5. forsavit e har gillat de samt om ryktena stammer kommer dom anda att visas langst up ino din normala dagliga stack. Skad, lagg till Pass forut ifall n reser, dumpa tillbaka for forsavit n ar pro brattom sam Boost stav fa tillag dejtingkraft varje manad samt sta priset villig nagon kaffe kan ni ringa en ofta smidigare dejtingapp -upplevelse.