Ponuda

Cvijetni aranžmani - buketi

Ponuda

Sobno i uredsko cvijeće

Ponuda

Sezonsko cvijeće

Ljudi se sve više vraćaju prirodnim bogatstvima a cvijeće je odmor za dušu. Darivanje istog vjekovima predstavlja iskazivanje pažnje i ljubavi prema nježnijem spolu. U našoj ponudi možete pronači veliki izbor sezonskog cvijeća iz naše vlastite prizvodnje. Proizvodnja se odvija u kontrolisanim uvjetima plasteničke proizvodnje sa visokostručnim osobljem. U našoj ponudi imamo najpopularnije vrste koje se uzgajaju na našim prostorima: Kadifice, petunije, pelergonije, lobelije, verbene, surfinije i druge vrste. Također iz naše proizvodnje izdvajamo i lukovičasto cvijeće: tulipani, ljiljani i zumbuli. Pored toga, u ponudi imamo veliki broj lončanica različitih sorti i hibrida iz uvoza.

Vodimo brigu o cvijeću

Cijela priča ESOF flowers zasnovana je na čitavom timu stručnih ljudi. Zaposlili smo mlade visokoobrazovane ljude, pružili im priliku da iskoriste svoj potencijal i time doprinesu jačanju naše zajednice.
Cvijeće posjeduju cerfikat

Cvijeće iz naše vlastite proizvodnje

Vizija

Postati jedan od vodećih proizvođača cvijeća u Bosni i Hercegovini.

Misija

Dati ljudima priliku da obraduju i usreće svoje voljene uz pomoć naših cvijetnih aranžmana i programa iznenađenja

Etički kodeks

Svi zaposlenici firme ESOF moraju striktno poštovati etički kodeks poslovanja sadržan u univerzalnim vrijednostima, kao što su odgovornost, transparentnost, poštenje i čestitost.